top of page
Marianne Männistö, personal Trainer and Nutrition Coach

Valmentajan esittely

Marianne Männistö

Olen Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja ja ravintovalmentaja. Koulutukset olen suorittanut Trainer4youn kautta. Olen harrastanut ratsastusta koko ikäni ja pitänyt yksityishevostallia Vehkaojan Hevostila. Valmentanut olen vuodesta 2018 lähtien, ensin ratsastuksen parissa ja sen jälkeen ryhmä-ja yksilövalmentajana. Aiempi työni on ollut 10 vuotta pankkialalla, jonka jälkeen siirryin 2021 kokonaan valmennusten pariin.

 

Opiskelen Helsingin Yliopistossa valmistavia kursseja Ravintotieteiden maisteria varten. Treenaan tavoitteellisesti kehonrakennusta, harrastan pitkän matkan juoksua, kehonpainotreeniä ja ratsastusta. Fitness-lajit ja kehonpainotreeni vaativat nopeaakin painonmuutosta verrattaen lyhyessä ajassa, jonka vuoksi painonpudotus menetelmiin on tullut omakohtaista kokemusta opitun lisäksi.

Olen henkilökohtaiseti kiinnostunut kaikesta terveyttä parantavista tekijöistä sekä yhtälailla mielen hyvinvoinnista. Olen kirjoittanut biohackertyyppistä blogiani sivustollani healthyveganathlete.com (sivusto on tällä hetkellä pois käytöstä ja kirjoittelen sitä uudelleen hiljalleen tänne). Meditaatio ja kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää. Biohakkerointia ja meditaatiota olen harrastellut vuodesta 2010 lähtien ja ne ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämääni.

 

Olen kasvissyöjä (silloin tällöin syön joitain maitovalmisteita ja kananmunapohjaisia ruokia) pääsääntöisesti terveyssyistä, sillä huomasin ruokavalion toimivan keholleni parhaiten. Eläimet, kasvit ja luonto ovat lähellä sydäntäni. Paremman olon lisäksi koen kasvisruokavalion olevan lähellä omaa arvomaailmaani. Lisää ravitsemuksesta voit lukea ryhmävalmennuksista.

Käymäni koulutukset:

  • Luonnontieteiden Kandidaatti (Estonian University of Life Sciences)

  • Helsingin Yliopisto valmistavat kurssit Ravintotieteiden maisteria varten

  • Ravintovalmentaja Trainer4You

  • Personal Trainer Trainer4You

  • Ryhmäliikunnan ohjaaja Trainer4You

  • Harrasteohjaaja amk

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Palvelutarjonta:

Palvelutarjonta:

Asiakkaiden kokemuksia

WhatsApp Image 2022-06-23 at 17.30.47.jpeg
"Jalat on saanut kyytiä! Marianne on asiantunteva, tsemppaava ja välittävä. Olen saanut hyvää treeniä! Suosittelen kaikille."

Ilmo Strömberg, Consumer HealthTeck Consultant

www.ilmostromberg.com

Yhteistyössä:

bodymaja.png
puhti_edited.jpg
hcrd.png
growfit.png
veri logo.jpg

Yhteystiedot

Olen täälä sinua varten - miten voin auttaa?

+358 40 745 2891

Ota yhteyttä

Liity sähköpostilistalle ja saa viestit uutisista ja valmennuksista!

Kiitos!

bottom of page