top of page

YKSILÖVALMENNUS 

Personal Training eli yksilövalmennuksessa räätälöin Sinulle sopivan treenin tai kuntosaliohjelman omien rajoitustesi ja kuntotasosi mukaan. Halutessasi teen ruokapäiväkirjaan perustuvan ruokavalioanalyysin ja sen pohjalta ravintosuunnitelman.

 

Voimme treenata joko perinteisesti kuntosalilla tutustuen laitteisiin ja erilaisiin treeniohjelmiin. Halutessasi vedän myös rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa edistävää HIIT-treeniä, Cross Training treeniä tai liikkuvuutta edistävää lihashuoltoa.

HIIT ja Cross Training ovat kokovartalon tehokkaita treenejä, jossa käydään lihasryhmät läpi aikaa vastaan. Treeni on hyvä peruskunnon kehittämiseen, hapenottokyvyn parantamiseen ja rasvanpolttoon, niska-hartiaseudun kipuihin ja tukilihaksiston parantamiseen. Erittäin suosittu asiakkaiden keskuudessa ja helppo vetää myös isommille tai pienemmille ryhmille. Treenit onnistuu myös erinomaisesti etänä.

 

Jumpat on suosittuja kotoa käsin etätöitä tekeville, pariskunnille kiireisen lapsiarjen keskellä tai kauempana asuville asiakkailleni. Teemme HIIT/Cross Training treenejä päivittäin ihan kaksistaan asiakkaideni kanssa kuntosalilla, sillä ne soveltuvat todella hyvin aloittelijoille parantamaan liikkuvuutta ja lihashermotusta.

Kaikki treenit onnistuu joko verkon välityksellä tai pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa) kuntosaleilla tai ulkokuntosaleilla säävarauksella. Voi valita Sinulle soveltuvan paketin tai kysyä minulta lisää tietoa mannleena@gmail.com. Kaikki paketit sisältävät ensimmäisellä ostokerralla ilmaisen konsultaation.

Asiakkaiden kokemuksia

WhatsApp Image 2022-06-23 at 17.30.47.jpeg
"Jalat on saanut kyytiä! Marianne on asiantunteva, tsemppaava ja välittävä. Olen saanut hyvää treeniä! Suosittelen kaikille."

Ilmo Strömberg, Consumer HealthTeck Consultant

www.ilmostromberg.com

Kaikki ensi kertaa valmennuspaketin ostavat saavat ilmaisen konsultaatiokerran, jossa tutustumme toisiimme ja valmennustarjontaan. Konsultaatiossa käymme läpi Sinun toiveesi, rajoituksesi, tavoitteesi ja urheilutaustasi. Käyn läpi erilaisia valmennusvaihtoehtoja, ruokavaliota ja palautumista treenien tueksi. Suunnitellaan mistä lähdemme liikkeelle ja millainen valmennusohjelma soveltuisi juuri Sinun tavoitteisiisi parhaiten.

PERSONAL TRAINING

Best Value

Personal Training Verkkovalmennus

129 €

129

Every month

Yksilövalmennus räätälöity Sinun tarpeisiin!

Valid until canceled

Kotitreenit

Kuntosaliohjelmat

Ravintovalmennus

Valmentajan tuki ja ohjaus

Tapaamiset sovitusti kerran kuukaudessa tai useammin

bottom of page