top of page

Kohti elämäsi kuntoa!

Mitä Personal Training palvelut pitää sisällään?

Personal Training eli yksilövalmennuksessa räätälöimme Sinulle sopivan kuntosaliohjelman omien rajoitustesi ja kuntotasosi mukaan. Tapaamme 2 kertaa kuukaudessa kasvotusten verkon välityksellä. Hiomme treenisuunnitelmia, teemme yhteistreenejä, harjoittelemme liikkuvuutta, käymme liikkeitä läpi ja kehitämme ohjelmia. Kyseessä ei siis ole mikään massavalmennus, vaan täysin Sinun henkilökohtainen valmennus. Halutessasi voit käyttää valmennuksia myös ravintovalmennukseen, jossa teen ruokapäiväkirjaasi perustuvan ruokavalioanalyysin ja sen pohjalta ravintosuunnitelman.

Tavoitteisiin valmentajan tukemana

Yksilövalmennuksessa valmentajan tuki on jatkuvasti läsnä ja se voi olla suurin syy, miksi pääset tavoitteisiisi paremmin kuin ilman valmentajaa. Toki toimiva ohjelma on tämän jälkeen merkittävänä kakkosena. Mitään vaan kun ei tapahdu ennen kuin lihakset saa toimintaa, siksi ylipäätään liikkeelle lähtö ja liikkeellä pysyminen on tärkein asia. Tässä tulee valmentajan roolin tärkeys esille. Verkkovalmennus on aivan yhtä tehokas ja toimiva tapa, kuin treenailu yhdessä kuntosalilla valmentajan kanssa.

 

Koska kuntosaliharjoittelun psykologinen puoli on aivan yhtä tärkeää kuin treenaaminen itse, koen, että verkkovalmennuksen avulla voin antaa ihmisille jopa paljon enemmän kuin kuntosalilla, jossa henkilökohtainen keskustelu voi isomassa ihmisjoukossa olla haastavaa. Tämän lisäksi salilla treenatessa keskitytään tekemiseen - turhat pulinat pois! Työurani aikana koen kuitenkin jatkuvasti, että en pysty antamaan ihan sitä riittävää verbaalista tukea ihmisille kuin tuntuisi, että moni tarvitsisi. Tämän vuoksi koen, että yksilöllisellä verkkovalmennuksella voi olla perinteistä kuntosaliohjausta vielä suuremmat mahdollisuudet henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen ja aktiiviseen seurantaan.

Valmentajan rooli

Verkkovalmennuksen avulla valmentajalle jää enemmän aikaa pysyä datan perässä ja seurata kehitystäsi. Suoraan sanottuna perinteisellä tukka putkalla salilta toiselle juoksevalla valmentajalla ei mitenkään riitä aika yksilökohtaiseen datan seurantaan ja suunnitteluun. Personal Trainer on joko palkallinen tai yksityisyrittäjä ja kummassakin tapauksessa töitä pitää tehdä paljon - ellei hinnat sitten ole pilvissä. Omalla kohdallani haluan kuitenkin palvella juuri Sinua, joka oikeasti tarvitset treenissä tukea rahapussin koosta riippumatta. Minulla itsellänikin on oma valmentaja, vaikka olen itse valmentaja ja vuosia liikuntaa harrastanut. Syynä oman valmentajani pitämisen on se, että hänen kanssa yksinkertaisesti tuloksia tulee enemmän ja tulee tehtyä parempia ja rankempia treenejä. Aina oppii uusia harjoituksia ja käyttämään uusia laitteita. Oma motivaatio ja kiinnostus kuntosaliharjoittelua kohtaan säilyy.

 

Suosittelen kaikille kuntosalia harrastaville maksamaan valmentajan käytöstä, sillä se on todellakin rahansa arvoista. Kannatan myös vahvasti hankkimaan itsellesi salikaverin ainakin silloin tällöin yhdessä treenailuun, sillä kaverin kanssa kuntosaliharjoitteluun saa taas uutta virtaa, jonkun mukaan tukemaan isompien kuormien nostoissa ja kaverilta voi oppia ja kuulla kiinnostavia uusia liikkeitä tai tekniikoita, joita on ehkä hyvä itse tutkia tarkemmin lisää.

Miksi valmentautuisin verkon välityksellä kuntosaliharjoitteluun?

Verkkotapaamiset myös helpottavat arkeasi, sillä niiden aikataulut on helpompi sopia ja saat ajoittaa omat kuntosalitreenisi juuri siihen kellonaikaan kuin se on Sinulle parasta. Verkkovalmennus on myös kukkarolle edullisempaa: se säästää myös valmentajan aikaa matkojen suhteen sekä matkakustannuksia, jonka vuoksi hinta voidaan tarjota hieman edullisemmin. Verkkovalmennuksissa sen sijaan valmentaja joutuu yleensä käyttämään kuntosaliohjaukseen verrattuna hieman enemmän aikaa ohjelmien ja treenien suunnitteluun, koska ohjelmien rakenne on oltava erittäin selkeä Sinulle itsenäistä kuntoilua varten. Pelkän puheen perusteella ei yleensä onnistu luoda täydellistä ohjelmaa, vaan liikkeet pitää myös testata yksilökohtaisesti, ovatko ne juuri Sinulle soveltuvia. Tämän lisäksi kuntosaliltasi ei pakosti löydy juuri niitä laitteita, joita kokisin Sinulle tarpeellisiksi, joten joudumme jalostamaan ohjelmia vastaamaan omia tarpeitasi hieman enemmän.

​Mitä kuukausihinta pitää sisällään?

Kuukausimaksu perustuu siihen, kuinka monta tapaamista haluat kuukaudessa pidettävän. 129e/kk sisältää kaksi verkkotapaamista kuukaudessa. Räätälöin Sinulle tavoitteesi mukaiset kuntosaliohjelmat ja käymme yhdessä liikkeitä läpi. Voimme tarvittaessa tavata myös kuntosalilla, joka onnistuu pääkaupunkiseudulla (asun itse Vantaalla).  Näistä sovitaan yhdessä ja ne ovat lisämaksullisia. Kuukausimaksun tapaamisia voimme käyttää yhtälailla ravintovalmennukseen. Kuntosaliohjelmat ja valmentajan tuki kuuluvat hintaan.

Miksi tarvitsisit valmentajan salilla käymiseen? Valmentajahan on verkossa ja itse olen salilla.

Valmentajan kanssa saat huomattavasti enemmän tuloksia aikaan kuntosaliharjoittelussasi ja harjoittelu on pysyvää, toisin kuin useasti yksin treenatessa käy: innostus jossain kohtaa lopahtaa, iskee flunssa tai muu este ja harjoittelu jää muutamaksi viikoksi välistä. Uudestaan treenirutiinin ryhtyminen tuntuu haastavalta ja siksi monet lopettavat ennen kuin ovat saaneet toivomiaan tuloksia. Työurani aikana olen huomannut, että pelkästään se, että harjoittelija on tilivelvollinen valmentajalleen on riittävä buusti lähteä salille. Kuukausittaiset tapaamisemme pitävät Sinut "ruodussa", tsempin päällä ja uusien kiinnostavien treeniohjelmien jatkumon. Tällöin treenaaminen pysyy kiinnostavana ja pidemmänkin tauon jälkeen riittää intoa lähteä salille.

Sopiiko verkkovalmennus minulle, jos minulla ei ole lainkaan kokemusta kuntosaliharjoittelusta?

Jos Sinulla ei ole lainkaan kokemusta kuntosalista, se ei haittaa! Voimme hyvin aloittaa verkon välityksellä helpoilla yhdessä harjoiteltavilla treeneillä, joista hiljalleen siirrymme kuntosalilaitteiden pariin. Kaikki tekemäni ohjelmat sisältää selkeät kuvat, ohjeet ja videot, jotka auttavat Sinua harjoitteiden suorittamisessa salilla. Käymme tapaamisissamme liikeitä läpi ja luomme harjoittelusta kiinnostavaa ja mielekästä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Kuntosaliharjoittelun ja minkä tahansa treenin psykologinen puoli on aivan yhtä tärkeä kuin treeni itse. 

Mitä kotitreenit tarkoittaa?

Kotitreeneissä voimme jumpata yhdessä pienvälineillä ja kehonpainolla. Näistä on erittäin hyvä aloittaa, jos Sinulla on isompi kynnys lähteä salille ja se tuntuu ajatuksena vielä epämukavalta. Kuntosali ei ole kaikkia varten! Kotitreenit tuovat myös mukavaa vaihtelua treeniarkeen, joka voi olla joskus kiireinen. Todella monelle yksi suurimpia kynnyksiä kuntosalille lähtemiseen on juurikin aikapula. Sen sijaan, että uhraat yhteensä matkoineen 2-3h päivästä kuntosalilla käymiseen, mitä jos vetäisimmekin tehokkaan 45minuutin kotitreenin nyt ja tässä? Voit säästää aikaa kotitreeniohjelmilla ja saada tehokkaan treenin tehtyä yhdessä tekemällämme, selkeällä suunnitelmalla!

Millaisia koti-ja ryhmätreenejä on mahdollista tehdä?

Rankemmat treenit ja rasvanpoltto: 

HIIT ja Cross Training ovat kokovartalon tehokkaita treenejä, jossa käydään lihasryhmät läpi aikaa vastaan. Treeni on hyvä peruskunnon kehittämiseen, hapenottokyvyn parantamiseen ja rasvanpolttoon, niska-hartiaseudun kipuihin ja tukilihaksiston parantamiseen. Erittäin suosittu asiakkaiden keskuudessa ja helppo vetää myös isommille tai pienemmille ryhmille. Treenit onnistuu myös erinomaisesti etänä.

Lihaskunnon kehitys:

Suunnitellaan yhdessä Sinulle sopiva ohjelma, tarvittavat välineet ja painot. Teemme harjoitteet pienvälineillä ja kehonpainolla systemaattisesti lihaskuntoa kehittävän ohjelman avulla.  

 

Kevyemmät treenit:

Voimme tehdä hyvin kevyttä lihaskuntoharjoittelua sekä venyttelyä ja kehonhuoltoa.

Kaikki treenit onnistuu joko verkon välityksellä tai pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa) kuntosaleilla tai ulkokuntosaleilla säävarauksella. Voit kysyä minulta lisää tietoa mannleena@gmail.com tai laittamalla minulle viestiä somen tai watsapin kautta. Kaikki paketit sisältävät ensimmäisellä ostokerralla ilmaisen konsultaation.

Ilmainen konsultaatio

Kaikki ensi kertaa valmennuspaketin ostavat saavat ilmaisen konsultaatiokerran, jossa tutustumme toisiimme ja valmennustarjontaan. Konsultaatiossa käymme läpi Sinun toiveesi, rajoituksesi, tavoitteesi ja urheilutaustasi. Käyn läpi erilaisia valmennusvaihtoehtoja, ruokavaliota ja palautumista treenien tueksi. Suunnitellaan mistä lähdemme liikkeelle ja millainen valmennusohjelma soveltuisi juuri Sinun tavoitteisiisi parhaiten.

Ryhmävalmennukset

Tutustu myös monipuolisiin verkossa tehtäviin ryhmävalmennuksiin, joissa voit edullisesti edetä omaa tahtiasi kohti tavoitteitasi. Olen jatkuvasti tukenasi chatin kautta tai voit valita kuukausimaksullisen online valmennuksen, johon voimme liittää mukaan haluamasi verkkovalmennuksen.

Varaa ilmainen konsultaatio!

maraton3.jpg

Yksilövalmennusta Sinua varten!

 • Personal Training Verkkovalmennus

  129€
  Every month
  Yksilövalmennus räätälöity Sinun tarpeisiin!
   
  • Kotitreenit
  • Kuntosaliohjelmat
  • Ravintovalmennus
  • Valmentajan tuki ja ohjaus
  • Tapaamiset sovitusti kerran kuukaudessa tai useammin
bottom of page